Sağlıkta şiddet devam ediyor: Doktora art arda saldırı

Samsun'da 2 yaşındaki bir çocuğun salıncaktan düşmesi sonucu hastaneye kaldırılması, doktora şiddet vakalarına bir yenisini daha ekledi.

Çocuğun tomografi sonuçlarını inceleyen doktor Ahmet Kurt hem çocuğun babası hem de amcası tarafından saldırıya uğradı. İlk saldırıyı yara almadan atlatsa da çocukta beyin kanaması tespit edilince başka bir hastaneye sevk ederken ikinci kez saldırıya uğradı ve burnu kırıldı.

Olay, Samsun'daki bir özel hastanede meydana geldi. İlk saldırıda doktor Ahmet Kurt, çocuğun tomografisini incelerken babası H.İ. ve amcası Ş.İ. tarafından saldırıya uğradı. Doktor fiziksel zarar görmeden saldırıyı atlattı ancak bilgisayar zarar gördü. Ardından, çocuğun durumu ciddiyet kazanınca Ahmet Kurt, beyin kanaması tespit etti ve çocuğu Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk etmeye karar verdi. Ancak bu esnada çocuğun babası doktora yeniden saldırdı ve doktorun burnu kırıldı.

Doktor Ahmet Kurt yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: "Düşme sonucu hastanemize gelen çocuğun filmini incelemek için sisteme düşmesini beklerken babası ve çocuğun amcası bana saldırdı. Kendimi korudum ancak bilgisayar kırıldı, masa dağıldı. Hastaneye polis gelince çocuğun filmini incelemek için başka odaya geçtim. Burada filmi inceleyip beyin kanamasını tespit edip Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevkine karar verdik. Çocuğun annesine ambulansta ne yapması gerektiğini anlatırken, çocuğun babası yumrukla saldırdı."

Saldırganlar olay sonrası polis tarafından gözaltına alındı ve soruşturma devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri