sahibinden.com'a erişim engeli: Sahibinden'e neden girilemiyor?

Özellikle ikinci el araç ve konut alım satımının önemli platformlarından biri olan sahibinden.com, 3 Ocak Çarşamba gününden bu yana erişim sorunuyla karşı karşıya.

Siteye tarayıcı üzerinden girmeye çalışan kullanıcılar, "Bu siteye ulaşılamıyor www.sahibinden.com ana makinesinin sunucu IP adresi bulunamadı." uyarısı alıyorlar. Mobil uygulama üzerinden giriş yapmak isteyenler ise "Sunucu erişim sorunu"yla karşılaşıyor. Bu durumda, sahibinden.com'un çökme mi yaşadığı yoksa farklı bir sorun mu yaşandığı merak konusu oldu.

sahibinden.com, resmi Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Alan adı hizmeti sağlayan firmayla yaşadığımız teknik bir sorun nedeniyle platformumuza şu anda erişim sağlanamamaktadır. Sorunun en kısa sürede giderilmesi için ilgili firmanın çalışmaları devam etmekte olup konu çözüldüğünde yeniden bilgilendirme yapılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyururuz."

Şimdilik, sahibinden.com'un erişim sorununun alan adı hizmeti sağlayan bir firmanın teknik sorunu kaynaklı olduğu ve çalışmaların bu sorunu gidermek üzere devam ettiği resmi olarak duyuruldu. Konunun çözümüne yönelik gelişmelerin takip edilmesi ve yeniden bilgilendirme yapılması bekleniyor. sahibinden.com internet sitesine ulaşım sorununun yanından sitenin mobil uygulamasına da erişim sağlanamaz durumda.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri