Şarj aleti evi küle çevirdi

İzmir'in Bayraklı ilçesinde prizde unutulan şarj aletinden çıktığı öne sürülen yangında, bir ev küle döndü.

Yangın anını kameraya alan çevre sakinlerinin yaşadığı panik anları da görüntülere yansıdı.

Yangın, saat 03.30 sıralarında Alpagut Mahallesi 1615 Sokak'ta bulunan iki katlı bir evde meydana geldi. Yangını fark eden ev sahibi, hızla evden çıkarak yardım istedi. Komşusunun çığlıklarıyla uyanan mahalle sakinleri, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirerek itfaiye ekiplerinin gelmesini beklerken yangının yandaki evlere sıçramaması için kendi imkanlarıyla müdahalede bulundu.

İhbar üzerine hızla olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Ancak kısa sürede büyüyen yangın tüm binayı sardı. İtfaiye ekiplerinin etkili müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı, ancak ev alevlere teslim olarak kullanılamaz hale geldi. Yangında ölen ya da yaralanan olmadığı bildirildi.

Yangının meydana geldiği sokaktaki bir çevre sakini, evin alevler içinde kaldığı anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Görüntülerde, alevlerin çevredeki evlere sıçramaması için dua eden bir kadının yaşadığı panik anları yer aldı.

ŞARJ ALETİNDEN ÇIKTIĞI İDDİASI

Yangının, prizde unutulan bir şarj aletinden çıktığı iddia edildi. Yangının kesin çıkış nedenini belirlemek için yetkililer tarafından çalışma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri