Seçil Erzan davasında gözler Buse Terim Bahçekapılı'da

Fatih Terim'in kızı Buse Terim Bahçekapılı müşteki sıfatıyla mahkemeye katıldı.

Yüksek kar vaadi ile Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu gibi isimlerin de aralarında bulunduğu 21 kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan'ın davası devam ediyor. İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, tutuklu sanıklar Seçil Erzan ve Ali Yörük ile tutuksuz sanıklar Nazlı Can, Asiye Öztürk ve Atilla Yörük hazır bulundu. Ayrıca, müştekiler arasında Fatih Terim'in kızı Buse Terim Bahçekapılı ve eşi Volkan Bahçekapılı da duruşmaya katıldı. Bazı müştekilerin mazeret sunduğu belirtilirken, Erzan'ın iddialara karşı yaklaşık 6 saat savunma yaptığı ve duruşmanın ardından devam edildiği ifade edildi.

Buse Terim Bahçekapılı, ifadesinde, 2 Kasım 2022'de babası Fatih Terim'in Seçil Erzan'ın fonundan bahsettiğini ve fonun içinde önemli kişilerin bulunduğunu öğrendiğini belirtti. Ancak, parasal konularda babasıyla konuşmadığını ve Seçil Erzan'ı tanımadığını ifade ederek, "Ben Seçil Erzan'la bu konuyla ilgili hiçbir şey konuşmadım. Şikayetçiyim, Seçil Erzan şube müdürü olmasaydı, sokaktan geçen bir Seçil olsaydı ben bu parayı asla vermezdim" şeklinde konuştu.

Duruşma sırasında Volkan Bahçekapılı'nın tepki gösterdiği bir soru üzerine Buse Terim Bahçekapılı, "Neden müvekkillerini bu konuda uyarmamış o zaman?" şeklinde bir ifade kullanarak savunma yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri