Seçil Erzan'ın suçladığı Denizbank yöneticileri için takipsizlik

Seçil Erzan'ın, 'özel fon' adı altında Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan gibi 29 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla başlatılan soruşturma, Denizbank yöneticileri hakkında yapılan suçlamalarla ilgili sonuçlandı.

Erzan'ın şikayeti üzerine başlatılan soruşturmada, Denizbank yöneticilerine yönelik "Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma", "suç delillerini yok etme, gizleme ve değiştirme" ile "suçluyu kayırma" suçlamalarıyla ilgili takipsizlik kararı verildiği bildirildi.

Seçil Erzan, ifadesinde Çorlu'daki evinden alınıp Zincirlikuyu'daki Denizbank Genel Müdürlüğü binasında alıkonulduğunu ve burada genel müdür Hakan Ateş ve diğer yöneticiler tarafından baskı gördüğünü iddia etmişti. Ancak savcılık, yürütülen soruşturma sürecinde Erzan'ın iddialarının yasal unsurları oluşturmadığı sonucuna vararak takipsizlik kararı verdi.

Savcılık, Seçil Erzan'ın Denizbank yöneticileri hakkındaki suçlamalarını destekleyecek delil bulunmadığını belirtti. Ayrıca, bankanın gerekli bilgileri ve raporları sunduğu ve suçlamaların dışında somut delil bulunmadığı vurgulandı. Bu nedenle, yöneticiler hakkında herhangi bir yasal işlem yapılmayacağı kararlaştırıldı.

Bu gelişme, önceki iddiaların hukuki temellere dayanmadığı ve suçlamaların doğrulanamadığı şeklinde yorumlanabilir. Herhangi bir suçun ispat edilememesi nedeniyle Denizbank yöneticileri için takipsizlik kararı alınmıştır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri