Seçil Erzan'ın tehdit görüntüleri ortaya çıktı: 'Arap saç'ına döndü!

Fon dolandırıcılığında Seçil Erzan ile ilgili yeni bir görüntüye ulaşıldı. Kanal D Haber'den Ertan Büyükahıska ve Özcan Karaçam'ın ulaştığı görüntülerde Erzan'ın bir arabada tehdit edildiği iddia edildi.

Kanal D Haber'den Ertan Büyükahıska ve Özcan Karaçam özel haberinde, Seçil Erzan'ın yaşadığı senet ve faiz tartışmalarının tehditlere dönüşerek ulaştığına dair şok edici görüntülere ulaştı.

Görüntülerde, Erzan'ın evinden alınıp boş bir araziye götürülerek tehdit edildiği ve zorla video çekildiği ortaya çıktı. Video kaydında Erzan'ın, bir kişinin Moci diye hitap ettiği ve iddianamede adı geçen İranlı Mojtaba Hakani'ye olan borçlarını reddettiği görülüyor. Erzan, “Moci'nin ve Nazlı’nın senetlerinde bir çıkarı olmadığını” ifade ederek, hiçbir para almadığını dile getiriyor.

Ancak iddialara göre, Hakani'den daha fazla para talep edilmiş, Erzan'ın ödeyememesi üzerine tehditlere başvurulmuş. Erzan videoda, aldığı paraların üstünde ödeme yaptığını savunurken, Hakani'nin daha fazla para talep ettiği ve “para bul” dediği iddia edildi. Erzan, tefeci Süleyman Aslan'dan 10 milyon lira aldığını belirtiyor.

Erzan ayrıca, Süleyman Aslan'dan 1.350.000 dolar aldıktan sonra, 2.650.000 dolar geri ödediğini ifade ediyor. Videoda, Aslan'a fazla miktarda faiz ödediğini iddia ediyor.

Olay tehditlerle sınırlı kalmamış. Hakani'nin Erzan'ı senedi alması için baskı yaptığı, ancak Erzan'ın istenen parayı alamadığı ve tehditlere maruz kaldığı ortaya çıktı. Erzan, Hakani'nin kuzeni aracılığıyla tehditler aldığını belirtti.

Hakani, Erzan'ı evinden alarak boş bir araziye götürmüş ve tehditlerine devam etmiş. Erzan, Bakırköy Kadın Tutuk Evi'nde tutulduktan sonra, dün itibariyle Silivri'deki Marmara Cezaevi'ne nakledildi ve tek kişilik hücrede tutuluyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri