Sedat Peker'den Ekrem İmamoğlu paylaşımı!

Suç örgütü lideri Sedat Peker, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik yaptığı açıklamalara karşı gösterdiği tepkiyi sosyal medya hesabından yeniden paylaştı.

Geçtiğimiz yıllarda YouTube üzerinden yayınladığı videolarla Türkiye gündemini sarsan ve hakkında kırmızı bültenle yakalama kararı bulunan Sedat Peker, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Peker, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik açıklamalarına tepki gösterdiği paylaşımı kendi hesabından yeniden paylaştı.

İMAMOĞLU'NUN TEPKİSİ

Ekrem İmamoğlu, Katz'ın açıklamalarına yönelik şu ifadeleri kullanmıştı:

"Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bayrağına ve Cumhurbaşkanı’na hakaret eden bu açıklamanızı size aynen iade ediyorum. Demokrasiyi ve hukuku, elinde on binlerce çocuğun kanı olan birilerinden öğrenecek değiliz. Evet, her şey çok güzel olacak. Filistin özgür olduğu zaman."

SEDAT PEKER PARTİ KURMAYA HAZIRLANIYOR İDDİASI

Öte yandan, gazeteci Barış Yarkadaş geçtiğimiz haftalarda Sedat Peker'in bir siyasi parti kurma hazırlığı içinde olduğunu iddia etmişti. Yarkadaş, Peker'in Türkiye'ye döneceğini ve siyaset yapacağını öne sürmüştü.

NE OLMUŞTU?

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, geçen hafta sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef almıştı. Katz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, idamla öldürülen eski Irak Cumhurbaşkanı Saddam Hüseyin ile karşılaştıran saygısız bir paylaşımda bulunmuştu.

İmamoğlu'nun sert tepkisini yeniden paylaşan Sedat Peker'in bu hamlesi, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Peker'in siyasi parti kurma hazırlıkları hakkındaki iddialar ve Türkiye'ye dönüş planları ise merakla bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri