Serdar Adalı kimdir?

Serdar Adalı, birçok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Serdar Adalı kimdir? Serdar Adalı’nın kim olduğu detaylı bir şekilde haberimizde…

Adana’da 1964 yılında dünyaya gelen Serdal Adalı, iş dünyasına ilk adımını 1984 yılında attı. Ailesinin sağlam destekleriyle Adalı Holding'i kurdu.

Serdal Adalı, iş adamı kimliğiyle ön plana çıkıyor. İnşaat, servis, lojistik, catering ve enerji gibi çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren Adalı Holding'in kaptanlığını üstleniyor. Beşiktaş kulübünde futbol şube sorumlusu ve asbaşkan olarak görev yapmış, ayrıca iki kez başkanlık yarışına katılmış ancak zafer elde edememiş. Aynı zamanda Türkiye Jokey Kulübü başkanlığı görevini de üstlenen Serdar Adalı, liderlik ve yönetimdeki başarısını farklı alanlarda da kanıtladı.

ADALI HOLDİNG'İN 50 YILLIK DENEYİMİ

Adalı Holding, Türkiye'nin önde gelen şirketlerinden biridir ve 50 yıllık deneyimiyle sağlam bir geçmişe sahip. Şirket, EPC İnşaat, Yaşam Destek Hizmetleri ve Tesis Yönetimi, Enerji ve Turizm gibi çeşitli sektörlerde faaliyet göstererek geniş bir hizmet yelpazesi sunuyor.

Dünya genelinde başarılı bir şekilde operasyonlarını yöneten Adalı Holding, İstanbul merkezli olup, Ankara ve ABD'deki ana ofisler aracılığıyla operasyonları desteklemektedir. Türkiye, Irak, Afganistan, Kırgızistan, Azerbaycan, Nijer, Sierra Leone gibi ülkelerde faaliyet gösteren uydu ve bölge ofisleri, şirketin saha operasyonlarını güçlendiriyor.

Adalı Holding'in ana faaliyet alanı inşaat ve hizmetlerdir. Şirket, ABD Askeri ve Koalisyon güçlerine acil durum destek sağlamak amacıyla tasarla-inşa etme, yaşam destek hizmetleri ve tesis yönetimi gibi hizmetler sunmaktadır. Uzun yıllara dayanan kesintisiz iş birliği ve başarıları, Adalı Holding'i ABD Devlet Kurumları tarafından en çok tercih edilen müteahhitlerden biri haline getirmiştir.

SERDAL ADALI2NIN ÖZEL HAYATI

Beşiktaş'ın başkan adayı Serdal Adalı, evli ve iki çocuk babasıdır. Eşi Eren Adalı ve çocukları Serhan Kerim Adalı ile Celal Adalı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri