Serhat Akın'a saldırı davasında 5 kişi tutuklandı

Beykoz'da eski milli futbolcu Serhat Akın'a yönelik silahlı saldırıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 6 şüpheli gözaltına alındı, bunlardan 5'i tutuklandı.

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından sürdürülen soruşturmada, motosikleti kullandığı iddia edilen O.M., silahla ateş ettiği öne sürülen O.D., E.Ü., İ.T., Y.G. ve M.A. emniyetteki işlemlerinin ardından Beykoz Adliyesi'ne sevk edildi.

Savcılık, ifadelerini aldığı şüphelileri "iştirak halinde tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan sulh ceza hakimliğine sevk etti. Hakimlik, 5 şüphelinin tutuklanmasına, M.A.'nın ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verdi.

Silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği öne sürülen O.D., ifadesinde yurt dışında firari olan H.Ş.'nin kendisine 250 bin lira karşılığında Serhat Akın'a saldırı düzenlemesini istediğini belirtti. Saldırı sonrası aldığı parayı motosikleti kullanan O.M. ile paylaştığı tespit edilen O.D.'nin itirafları soruşturmayı derinleştirirken, firari H.Ş.'nin başka bir cinayetle de bağlantılı olduğu belirlendi. H.Ş. ve M.A.'nın yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri