Servet Operasyonu filminin konusu nedir? Servet Operasyonu filminin oyuncu kadrosunda kimler var?

Yönetmenliğini Guy Ritchie'nin üatlendiği Servet Operasyonu filmi bu akşam Star TV'de izleyici ile buluşacak. Peki Servet Operasyonu filminin konusu nedir? Servet Operasyonu filminin oyuncu kadrosunda kimler var? Servet Operasyonu nerede çekildi? İşte detaylar...

Star TV'de yeniden izleyiciyle buluşan bu yapım, izleyicileri dünyayı tehdit eden ölümcül bir silahın izini sürmekle görevlendirilen MI6 ajanı Orson Fortune'un macerasına davet ediyor. Filmin başrollerinde ünlü isimler yer alıyor: Jason Statham, Aubrey Plaza, Josh Hartnett, Cary Elwes ve Hugh Grant.

SERVET OPERASYONU FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Servet Operasyonu, dünya için büyük bir tehdit oluşturacak yeni bir silah teknolojisinin pazara sürülmesini engellemek üzere harekete geçen bir grup istihbaratçıya odaklanıyor. Baş karakter olan MI6 ajanı Orson Fortune, ölümcül silahı durdurmak amacıyla uluslararası istihbarat örgütü Five Eyes tarafından görevlendirilir. Fortune, bu zorlu görevde CIA teknoloji uzmanı Sarah Fidel ile iş birliği yapmaya mecbur kalır. Silah tüccarı Greg Simmonds'un peşine düşen ekip, dünyayı dolaşarak bu ölümcül planı durdurmaya çalışırken tehlikeli maceralara atılır.

FİLMİN OYUNCU KADROSU

Jason Statham – Orson Fortune
Aubrey Plaza – Sarah Fidel
Josh Hartnett – Danny Francesco
Cary Elwes – Nathan Jasmine
Hugh Grant – Greg Simmonds
Bugzy Malone – Ben Harris
Lourdes Faberes – Emilia
Max Beesley – Ben Harris
Eddie Marsan – Knighton
Kaan Urgancıoğlu – Casa

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri