Sharon Stone, Bodrum'da Uluslararası İkon Ödülü'nü aldı

Dünyaca ünlü Amerikalı sinema yıldızı Sharon Stone, Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen gecede Uluslararası İkon Ödülü'nü kazandı. Ödül töreni, Altın Küre Töreni’nin ilk kez ABD dışında düzenlenmesi nedeniyle büyük bir önem taşıdı.

Güvercinlik Koyu’ndaki bir otelde gerçekleştirilen etkinliğe, Sharon Stone'un yanı sıra ünlü sanatçılar Gülse Birsel, Özcan Deniz, Sıla Türkoğlu, Taro Emir Tekin, Şevval Sam, Gülseren Buğdayıcıoğlu, Mine Kaplakçıoğlu ve Nesrin Cevadzade gibi birçok tanınmış isim katıldı. Gecenin sunuculuğunu ise Kerem Bürsin ve Büşra Pekin üstlendi.

SHARON STONE'UN AÇIKLAMALARI

Tören öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Sharon Stone, Bodrum’a ilk kez geldiğini belirterek İstanbul'da ve Türkiye’deki deneyimlerinden büyük keyif aldığını ifade etti. “Tekneyle geçirdiğimiz gün ve gezdiğimiz koylar muazzamdı. Burada olmak gerçekten çok güzel” diyen Stone, Altın Küre’nin hayırseverlik çalışmalarına verdiği desteğe minnettarlığını dile getirdi.

Beşiktaş forması ile verdiği pozlardan da bahseden Stone, “Büyük bir futbol hayranıyım, Beşiktaş forması giymek benim için büyük bir onurdu. Aile olarak futbolu çok seviyoruz” dedi.

Sharon Stone, ödülün kendisi için büyük bir anlam taşıdığını vurgulayarak, “Ben Pensilvanya’da çok küçük bir kasabada büyüdüm. O kadar küçüktü ki trafik ışığı bile yoktu. Çocuklar traktörlerle okula giderdi. Türkiye gibi uzak bir ülkede böyle sıcakkanlı ve nazik insanlarla tanışmak, bu ülkenin güzelliklerini görmek hayal edebileceğim şeylerdi” şeklinde konuştu.

Stone, Altın Küre gibi global kuruluşların dünya sektörünü tanıması ve ödülleri farklı ülkelerde vermesinin anlamlı olduğunu belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri