Sıla bebekten üzücü haber!

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki S.Y.'nin sağlık durumu hala ciddi. Bebeğin teyzesi Elif Akyüz, hastanede yaptığı açıklamada, "Bebeğin durumunda kötüleşme var, iyileşme yok." ifadelerini kullandı.

S.Y., 20 gündür Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesinde tedavi altında. Akyüz, bebeğin hayati tehlikesinin devam ettiğini ve beyin dokusunun atmaya başladığını belirtti. Her gün hastaneye gelerek durumunu takip ettiklerini vurgulayan Akyüz, "Umudumuz her gün iyileşmesiyle başlıyor ama durumunda değişiklik olmuyor." dedi.

Bebeğin annesi B.Y., 8 Eylül'de kızı S.Y.'yi "uyanmadığını" söyleyerek Malkara Devlet Hastanesi'ne götürmüştü. Burada yapılan muayenede beyin kanaması teşhisi konuldu ve cinsel istismar şüphesiyle Tekirdağ'a sevk edildi. Bebeğe acil beyin ameliyatı yapıldıktan sonra entübe halde yoğun bakımda tedavisi sürdürülüyor.

Olayla ilgili yürütülen soruşturma çerçevesinde anne B.Y., birlikte yaşadığı S.Ö., komşuları K.A. ve 13 yaşındaki oğlu K.A. ile 14 yaşındaki G.K. gözaltına alındı ve mahkemeye sevk edilmişti. S.Y.'nin 5 yaşındaki kardeşi A.Y. ise devlet korumasına alındı. Tekirdağ Baro Başkanı Egemen Gürcün, cinsel istismar iddialarının adli tıp raporuyla doğrulandığını belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri