Silahlar bu kez trafikte konuştu

İstanbul Esenler'den bir silahla saldırı haberi daha geldi. Bir kişi öldü.

Her gün ülkenin çeşitli bölgelerinden silahla yaralama, öldürme haberleri gelirken bir haber de gece saatlerinde İstanbul, Esenler'den geldi.

Esenler'de trafikte seyir halindeki bir otomobil, aynı şekilde seyir halinde olan başka bir araca ateş açtı. Kurşunların hedefi olan araçtaki iki kişiden biri ağır yaralanırken, diğer kişi hayatını kaybetti.


22.30 sıralarında O-3 bağlantı yolu Esenler mevkiinde meydana gelen olayda iddiaya göre 34 FHL 118 plakalı otomobile trafikte seyir halindeyken plakası alınamayan başka bir araçtan ateş açıldı.

Araçtaki kişiler aldıkları kurşun yaralarının ardından araçtan çıkarak kaçmaya çalıştı ancak, ateş eden kişilerin arka arkaya açtığı ateşler sonucunda çok fazla ilerleyemeden oldukları yere yığıldılar.

Olayı gören vatandaşlar, güvenlik güçlerini olaydan haberdar ederken sağlık ekipleri de bölgeye geldi. Vurulan şahıslardan biri sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan Ö.F.Ö.'nün ise olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri