Sinan Ateş'in ablasına saldıran şüpheli tutuklandı!

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin davada, celse arasında Sinan Ateş’in ablası Selma Ateş Kazanç ve yanındakilere yönelik saldırı olayı yaşandı. Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, saldırıyı gerçekleştiren şüphelinin tutuklandığı bildirildi.

Davada verilen arada, Ankara Batı Adliyesi'ne yakın bir kafeteryada, Sinan Ateş’in ablası Selma Ateş Kazanç ve beraberindeki S.A.Y., M.K. ve B.G.’ye yönelik fiziki saldırı gerçekleşti. Olayın hemen ardından savcılık talimatıyla başlatılan soruşturma sonucunda şüpheli M.C.K. gözaltına alındı.

TUTUKLAMA KARARI

Gözaltına alınan M.C.K., emniyetteki ifadesinin ardından Ankara Batı Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. Şüpheli, mahkeme tarafından "kadına karşı basit yaralama" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Saldırı sonrası Sinan Ateş’in ablası Selma Ateş Kazanç ve ailesi, adliye binası içinde güvenlik önlemlerinin artırılması gerektiğini belirterek, olaya tepki gösterdi. Kazanç, adalet sürecinin devam ettiği bu hassas dönemde böyle bir saldırının kabul edilemez olduğunu vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri