SON DAKİKA... Millet İttifakı 'İYİ'siz devam mı edecek?

İYİ Parti’deki istifaların devam ettiği gündemde, Millet İttifakı'na dahil diğer partiler arasındaki iş birliği mesajları dikkat çekiyor.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için siyasi partilerde ittifak çalışmaları sürerken İYİ Parti'nin tek başına seçime gitme kararı parti içerisinde istifa rüzgarını estirdi. Öte yandan, Millet İttifakı'nın diğer partileri arasında ittifak mesajları ön plana çıkıyor.

İTTİFAK'TA KİMLER KALACAK?

Saadet Partisi, yaklaşan yerel seçimlere yönelik tutumunu açıklarken Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde ortaklık kurduğu Gelecek Partisi ile olan iş birliğini yerel düzeyde sürdüreceklerini belirtti. Cumhuriyet'tin haberine göre Saadet Partili bir yetkili “Adaylar içerisinde kazanabilme ihtimali yüksek olan hangi taraftan olursa olsun o kişi desteklenecek” şeklinde açıklama yaptı ve CHP ile iş birliğine açık olduklarını vurguladı.

İYİ PARTİ'DE İSTİFALAR ART ARDA

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "Yerel seçimlere özü başımıza gireceğiz, 81 ilde kendi adaylarımızı çıkartacağız." açıklamasının ardından İYİ Parti'de istifalar art arda gelmeye başladı.

Son olarak, İYİ Parti Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada partisinden istifa ettiğini duyurdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri