Survivor All Star son bölümünde ne oldu? Haftanın son oyununda neler yaşandı? 4. eleme adayı kim? Ronaldinho geliyor...

Survivor All Star'da haftanın son dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor'a gelecek ünlü futbolcu kim? Detaylar haberimizde...

Survivor All Star'da yepyeni bir heyecan. Erkekler dokunulmazlığında Hakan, Mustafa Kemal ve Bozok'tan sonra 4. eleme adayı kimin olacağı merak konusuydu. Haftanın son dokunulmazlığında kıran kırana bir mücadele gerçekleşti. Oyunun ilk mücadelesi Avatar Atakan ve Dora arasında gerçekleşti. Bu mücadeleden galip ayrılan Atakan oldu. Oyunun ilk yarısını Kırmızı takım 4-3 önde kapattı. Oyunun ikinci yarısında ise kırmızı takım farkı açtı ve 8-5 ile üstünlük sağladı. Bayrak yarışında ise zorlu mücadelelerden sonra Kırmızı takım 12-7 galip geldi. Böylece dokunulmazlık yarışı kırmızı ve mavi takım arasında 2-2 berabere bitmiş oldu.

MAVİ TAKIMIN ZOR KONSEYİ...HAFTANIN SON DÜELLO ADAYI KİM OLDU?

Mavi takım 39. bölüm erkekler dokunulmazlık oyununu kaybederek Hakan'dan sonra bir yarışmacıyı daha eleme adayı olarak çıkartmak zorunda kaldı. Oylamada çıkan isim Dora oldu ve Eleme düellosuna 4. eleme adayı olarak adını yazdı.

ACUN ILICALI'DAN BÜYÜK AÇIKLAMA...

Takımların güç eşitliği konusunda halktan gelen tepkiler dolayısıyla takımlar arası transfer yaparak takımların dengesini yakın zamanda oturtacaklarını açıkladı. Bu sırada Sercan Yıldırım'a da ayak voleybolu oynama teklifi geldi ve Sercan’ın rakibi olarak şaşırtan bir isim açıklandı. Adaya ayak voleybolu olarak gelecek olan kişinin dünyaca ünlü futbolcu Ronaldinho olduğu açıklandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri