Survivor All Star’da 3. dokunulmazlık oyununda neler oldu? Eleme adayı kim? İşte son bölümde yaşananlar...

Survivor All Starda kadınlar haftasının 3. dokunulmazlık oyununda Aysu ve Pınardan sonra eleme adayının kim olacağı merakla beklenen konuydu. Takımlar 3. eleme adayı çıkartmamak için canla başla savaştı.

Suda ve atışta iyi olanların kazanabileceği oyunun ilk eşleşmesi Özgür- Yaman ikilisi oldu. Oyunu kazanarak takımını 1-0 önde başlatan isim Özgür oldu. Oyunun ilk yarısını ise 5-4 Kırmızı takım galip kapattı. İkinci yarıda ise Kırmızı takım Mustafa Kemal' in sayısıyla skoru 8-5' e getirerek takımları bayrak yarışına götürdü.

Bayrak mücadelesinde ise 2' şerli olarak eşleşen takımlar hem rüzgarla hem birbirleriyle savaşmak zorunda kaldılar. İlk oyunu ise Ogeday ve Damlanın sayısıyla Mavi takım kazandı. Kıyasıya geçen mücadelelerin sonunda skoru 12-7 yaparak Kırmızı takım bayrağın bayrağı yarışını ve dokunulmazlığı kazanan takım oldu. Mavi takımı ise zorlu gecenin hazırlığını yapmak kaldı.

MAVİ TAKIMIN 2. ELEME ADAYI BELLİ OLDU!

Survivor All Star konseyi Mavi takımın konseyi oldu ve Mavi takım Aysu, Pınar'ın ardından 3. eleme adayını çıkartmak için oylamaya gitti. Oylama sonucunda Sahra 8 Begüm ise 6 oy aldı ve Aysu ile Pınar’ın ardından Sahra aday oldu.

Sahra hem şaşırdığını hem de adaylığı beklediğini söyledi ve takımına eleştirilerde bulundu. Begüm ile kendisinin istatistiğini merak ettiğini söyleyen Sahra performansı yükselirken aday gösterilmesini eleştirdi.

Acun Ilıcalı ise performans olarak Sahra’nın takımın en kötü 3 kadınından biri olmadığını söyleyerek Begüm’ün daha kötü performansı olduğunu ima etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri