Survivor All Starda 3. dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Son bölümde neler oldu? Konseydeki büyük olay diskalifiye mi?

Dokunulmazlık oyununda kırmızı takım ve mavi takım kıyasıya mücadele etti. Survivor All Starda 3. dokunulmazlık oyununda ortam dönem dönem gerildi. Konseyde kavga çıktı. Survivor'da tüm yaşananlar şimdi...

Zorlu bir parkura sahip olan 3. Erkekler dokunulmazlık oyununda ilk oyun Yağmur ve Pınar yarıştı. Oyunun galibi ise Yağmur oldu ve yeni takımı olan Mavi takımı 1-0 öne geçirdi. Kafa karışıklığının bol olduğu parkurda Yasin’in sayısıyla Mavi takım 2-0 öne geçti. Kırmızı takım hırslanarak önce Merve sonra Sercan'ın galibiyetiyle beraberliği yakaladı. Oyunun ilk yarısını 4-2' lik skorla Mavi takım galip kapattı. İkinci yarıda ise Kırmızı takım tüm gücünü vererek aradaki farkı kapatıp bayrak yarışına önde girmek için savaştı. Fakat Mavi takımın rüzgarına yetişemedi. Damla'nın sayısıyla 8-3' lük skorla Mavi takım bayrak yarışına önderlik etti. Kural değişikliği ile başlayan bir erkek bir kadın oyuncunun oynadığı bayrak yarışının ilk oyununda galibiyeti tadan takım Kırmızı takım oldu. Ancak galibiyeti yakalayamadı ve 12-9’luk skorla galibiyet Mavi takımın oldu.

ELEME ADAYI BELLİ OLDU

Kırmızı takım için ekstra zorlu bir konsey oldu. Geçen haftaki erkek dokunulmazlık oyunundan kalma Sercan ve Bozok olmak üzere 2 eleme adayı vardı. Dün kaybedilen 2. Dokunulmazlık oyunundan sonra Ersin de bu ekibe katılmıştı. Mavi takımdan ise eleme adayı olarak Yaman vardı. Oyun sonrası Kırmızı takımda Merve ve Mustafa Kemalin tartışması ortalığın iyice gerginleşmesine neden oldu. Konseyde ise ortalık karıştı adeta taş taş üstünde durmadı. Oylamada en çok oyu alan isim Mustafa Kemal olurken Kemal potadan rahatlıkla çıkacağını söyledi.

SURVİVORDA SULAR DURULMUYOR!

3. dokunulmazlık oyunundan sonra kaybeden Kırmızı takım için stresli bir gece olurken geceye Mustafa Kemal ve Yunus Emre' nin tartışması geceye damga vurdu. 15 dakikalık ara verilen konseyde ortalık sakinleştikten sonra eleme adayı için oylama gerçekleşti. Uzun süre tartışılan Yunus Emre- Mustafa Kemal gerilimi sonrası bu iki ismin başlattığı kutuplaşma kırmızı takımda daha da büyüyecek gibi görünüyor.

Yeni bölüm fragmanında kırmızı takımda Yunus Emre- Nagihan ve Nefise- Aleyna gerilimleri dikkat çekti. Fragmanda ayrıca Acun Ilıcalı’nın geriginliği de dikkat çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri