Survivor All Star’da 3. eleme Adayı kim oldu? Hakan ve Mavi Takım arasındaki gerginlik devam mi ediyor? İşte 50. bölüm detayları

Survivor All Star’da heyecan sürüyor. Survivor’da son dokunulmazlık oyununda neler yaşandı? Ödül ve dokunulmazlık kimin oldu? Üçüncü eleme adayı kim? İşte detaylar…

Survivor All Star’da erkekler haftasının 3. Dokunulmazlık oyunu kıran kırana çarpışarak geçti. Dokunulmazlığın yanında kağıt kebabı ödülünü almak isteyen yarışmacılar tüm güçleriyle savaştılar. İlk karşılaşmada Yasin ve Sercan karşılaştı ve ilk sayıyı Sercan Kırmızı takıma kazandırdı. Dokunulmazlık oyununda ilk yarı 4-4 beraberlikle bitti. İkinci yarıda ise Özgür'ün sayısıyla 8-7 Kırmızı takım bayrak yarışına önde girdi.

Değişen oyun kurallarıyla başlayan bayrak yarışında inanılmaz mücadeleler gerçekleşti. 3. Dokunulmazlık oyununda arayı kapattırmayan Kırmızı takım 12-7 bayrak yarışını kazandı ve hem dokunulmazlığın hem de kâğıt kebabı ile içeceğin sahibi oldu.

Böylece konsey Mavi takımın konseyi oldu ve 2. Eleme adayı çıkartmak zorunda kaldılar. Erkekler eleme haftasında Hakan ve Mustafa Kemal’in ardından 3. eleme adayı Mavi takımdan en fazla oyu alan Batuhan oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri