Survivor All Star'da eleme gecesinde yaşananlar... işte adaya veda eden isim

Survivor All Star 2024'te eleme heyecanı yaşandı. Nefesleri kesen yarışmalar sonucu adaya veda eden isim kim oldu? Detaylar haberimizde...

Survivor All Star’da eleme gecesinde 6 aday yarıştı. Geçen haftadan adaylığı süren Sercan Yıldırım ve Bozok’un yanına Yunus Emre, Yaman, Sercan ve Mustafa Kemal isimleri eklenmişti.

Yarışma Yaman- Yunus Emre mücadelesi ile başladı. Bu mücadele öncesi Survivor performansı daha iyi olan Yunus Emre oyun sonu olarak kum torbası oyununu seçti. Ersin Mustafa Kemal düellosunda Mustafa Kemal de oyun sonunu kum torbası olarak belirledi. Diğer düello da Sercan ve Bozok ikilisi oldu.

İlk düelloda Mustafa Kemal ve Ersin karşılaştı. Düellonun kazanını 5-3' lük skorla Mustafa Kemal oldu.

İkinci düello ise Yunus Emre ve Yaman arasında oldu. Bu oyunun kazanını ise 5-2' lik skorla Yunus Emre oldu.

Üçüncü düello ise Bozok’la Sercan arasında oldu ve oyun sonunu Bozok belirledi. Heyecanın üst seviyede olduğu düelloda kazanan Sercan oldu.

Yamanla Ersin arasındaki mücadeleyi ise Yaman kazandı. Bu durumda Ersin ve Bozok final mücadelesinde ter dökmek için eşleşen isim oldu.

SURVİVOR ALL STAR’DA HÜZÜNLÜ GECE... ÇANLAR KİMİN İÇİN ÇALDI?

Eleme gecesinde nabzın tavan yaptığı oyunlarda yarışmacılar adada kalmak için çabaladı. Ersin ve Bozok arasında geçen düellonun kazananı 5-2' lik skorla Bozok oldu. Bu skorla Ersin Korkut’un Survivor macerası bitmiş oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri