Survivor All Star'da neler yaşandı: Haftanın birinci dokunulmazlık oyununda neler oldu? 17 Şubat erkek eleme adayı kim?

Survivor All Star 17 Şubat erkek dokunulmazlık oyununda neler yaşandı? Hakan Hatipoğlu merkezli büyük olay neydi? İşte son bölümde yaşananlar...

Survivor All Star’da erkekler dokunulmazlık haftasına gelinildi. Sahra'nın Survivor'a kendi isteğiyle veda etmesinin ardından takımlar yeni haftaya büyük bir heyecanla başladı. Kıymalı börek ödüllü haftanın ilk dokunulmazlık oyununda ilk mücadele Ogeday ve Özgür arasında gerçekleşti. İlk oyunu kazanan Özgür oldu. Dokunulmazlık oyununda ilk yarıyı 5-1' lik skorla Kırmızı takım önde kapattı. İkinci yarıda ise takımını bayrak yarışına götüren isim Hilmi Cem oldu.

8-3' lük skorla kırmızı takım önderliğinde bayrak yarışına giden takımlar bir taraftan rakipleriyle bir taraftan da kavurucu sıcakla mücadele etti. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu 12-6' lık skorla Kırmızı takım oldu ve kıymalı böreği kaptı.

KONSEYDE ŞAŞIRTAN OLAY...

Eleme adayı çıkartmak için toplanan Mavi takımda Acun Ilıcalı'nın Hakan Hatipoğlu'na yönelttiği oklar yarışmacıları şaşırttı. Peki olay neydi? Rio Karnavalı ödülünde yasak olmasına rağmen eşiyle iletişime geçerek kural ihlali yapan Hakan Hatipoğlu geceye damgasını vurdu. Bu hatanın yaptırımı ise ağır oldu. Acun Ilıcalı'nın Hakan Hatipoğlu hakkında verdiği karar ise 2 ödülden men ve ilk iletişim ödülünden men olma cezası oldu. Bunun yanında Acun Ilıcalı sakatlıkların olmaması adına yarışmacılara protein bazlı besin takviyesi yapılacağı konusunda müjde verdi.

ELEME ADAYI KİM?

Kaoslu geçirilen zamanlardan sonra oylamada çıkan isim açılan oyların tamamını alan Hakan Hatipoğlu oldu.

Hakan bu haftanın ilk eleme adayı olarak seçildi. Ayrıca kırmızı takımdan bir kişinin mavi takımla yer değiştireceği de açıklandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri