Survivor All Star'da Son bölümde ne oldu? Kadınlar haftasında 3. dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Kim eleme potasına gitti?

Survivor All Star'ın son bölümünde, heyecan dolu anlar yaşandı. Kadınlar haftasında 3. dokunulmazlık oyunu oynandı ve bu oyunun ardından eleme potasına girecek isim belirlendi.

Kadınlar haftasının ilk eleme adayları Kardeniz ve Pınar olmuştu. Ancak 29 Ocak dokunulmazlık oyunu, her iki takım için de kritik bir öneme sahipti. Kırmızı takım, uzun bir aradan sonra galibiyet almak için mücadele etti.

Dokunulmazlık oyunu, sandviç ödülü ile birlikte gerçekleşti. Mavi takım, oyunun başında 1-0 öne geçerek avantaj elde etti. Ancak Kırmızı takım, ilk yarıda güzel sayılar alarak 4-3 öne geçti. Bayrak yarışına önde girmek için savaşan Kırmızı takım, Yunus Emre'nin skoru 8-6 yapmasıyla bir avantaj daha elde etti.

Değişen kurallarla başlayan bayrak yarışında Sercan ve Merve, Ogeday ve Nefis'i yenerek farkı açtı. Ancak Mavi takım, skoru 11-11'e getirerek Kırmızı takıma zor anlar yaşattı. Bayrağın bayrağı denilen son yarışta 4'e 4, 8 yarışmacının mücadelesinde Kırmızı takım, skoru 12-11'e getirerek dokunulmazlığı kazandı. Kırmızı takım aynı zamanda sandviç ödülünün de sahibi oldu.

Dokunulmazlık oyununun ardından eleme adayı belirleme sırası Mavi takıma geçti. Mavi takım, 3. eleme adayı olarak Aysu'yu seçti.

Aysu, Pınar ve Kardeniz’den sonra üçüncü aday oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri