Takla atan araçta can pazarı: 1 ölü 2 yaralı

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, biri ağır olmak üzere toplam 2 kişi yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde Ertuğrul Mahallesi Bursa-İzmir Yolu üzerinde gerçekleşti. İddiaya göre, Muzaffer Samet Turna'nın kullandığı 34 HBC 281 plakalı otomobil ile Berkay S.'nin yönetimindeki 16 NJ 505 plakalı otomobil arasında yarış başladı. Bu yarış sırasında iki araç birbirine çarptı ve kontrolünden çıkan 34 HBC 281 plakalı otomobil, yol kenarındaki ağaçlara çarparak takla attı.

Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından sıkışan Muzaffer Samet Turna ile birlikte otomobilde bulunan Yusuf C. kurtarıldı. Sağlık ekipleri yaptıkları müdahalede Muzaffer Samet Turna'nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan Yusuf C. Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, hafif yaralanan Berkay S. ise Bursa Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza nedeniyle trafik akışı tek şeride düşürüldü, ancak ağaçların ve araçların kaldırılmasıyla trafik normale döndü. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı ve detaylı inceleme devam etmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri