TCDD personel alacak! İstanbul, Kırıkkale, Konya...!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü, 84 tren teşkilatı ve 25 istasyon operasyon işçisi olmak üzere toplam 109 kişilik bir personel alımı gerçekleştirecek.

Kurumun konuya ilişkin ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bu kapsamda, TCDD'ye belirsiz süreli sözleşmeyle alınacak işçiler arasında 84 tren teşkilatçısı ve 25 istasyon operasyon görevlisi bulunacak. İllere göre iş gücü ihtiyaçları, KPSS şartları dikkate alınarak 6 Eylül tarihine kadar Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından duyurulacak.

Başvuru koşulları, gerekli belgelerin teslim tarihi ve yeri, sözlü sınav tarihleri gibi ayrıntılar TCDD'nin resmi internet sitesinde (http://www.tcdd.gov.tr/) açıklanacak.

Başvuruda bulunan adayların İŞKUR tarafından gönderilen nihai listeye göre evraklarını belirtilen tarihlerde TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı’na teslim etmeleri gerekecek. Ayrıca, adayların 31 yaşını doldurmamış olmaları şartı aranıyor.

Alınacak 109 işçi, İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ, Edirne, Kocaeli, Eskişehir, Kırıkkale, Karabük, Zonguldak, Kayseri, İzmir, Manisa, Uşak, Aydın, Diyarbakır, Muş, Bitlis, Adıyaman, Malatya, Sivas, Hatay, Konya, Kütahya, Isparta ve Afyonkarahisar illerinde görevlendirilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri