TDV KAGEM yaz okullarında sertifikalar verildi!

Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Aile ve Gençlik Merkezi (KAGEM) tarafından düzenlenen yaz okulu etkinliği başarıyla tamamlandı. Bu yıl 11'incisi gerçekleştirilen etkinlik, ortaokul ve lise öğrencilerini bir araya getirdi.

Yaz okulu, Ankara, İstanbul, İzmir, Gaziantep, Adana ve Şanlıurfa'da eş zamanlı olarak yapıldı. Toplamda 600 öğrencinin katıldığı etkinlik, 250 gönüllü eğitmenin desteğiyle gerçekleşti. Etkinlik boyunca, çeşitli alanlarda uzmanlaşmış eğitmenler, öğrencilerin gelişimine katkıda bulundu.

BİRÇOK ALANDA ETKİNLİK DÜZENLENDİ

TDV KAGEM Yaz Okulu, Kur’an-ı Kerim, din ve hayat, iletişim gibi temel eğitimlerin yanı sıra, psikoloji, doğa, müzik, sağlık, sinema ve spor gibi birçok alanda da çeşitli söyleşiler ve atölye çalışmaları düzenlediödüllü yarışmalar ve farkındalık çalışmaları da etkinlik programının bir parçası oldu.

GENÇLERE MÜJDE VERİLDİ

Yaz okulunun kapanış programı, Ankara'daki TDV KAGEM Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. TDV Kadın Aile ve Gönüllülük Hizmetleri Müdürü Hatice Kahyaoğlu, etkinliğin verimli geçtiğini belirterek, “Gençler sizler bizim gözbebeğimizsiniz, geleceğimizsiniz. Hayatınızda bir iz bırakabildiysek ne mutlu bize” şeklinde konuştu. Kahyaoğlu, yaz okulunun ardından 19 Ağustos-6 Eylül tarihleri arasında lisans ve lisansüstü gençlere yönelik yapılacak olan KAGEM Yaz Akademisi’nin müjdesini de verdi.

SERTİFİKALAR TAKDİM EDİLDİ

Kapanış programında, öğrenciler yaz okulu süresince edindikleri deneyimleri ve duygularını paylaştı. Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri ve yaz okuluna katılan tüm öğrencilere sertifikaları takdim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri