Tekin Temel kimdir? Tekin Temel nereli? Tekin Temel kaç yaşında? İşte detaylar...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Fuat karakteri ile tanınan Tekin Temel 56 yaşında hayatını kaybetti. Peki, Tekin Temel kimdir? Tekin Temel nereli? Tekin Temel kaç yaşında? İşte detaylar...

Son olarak Bir Yemin Ettim dizisinde rol alan tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Tekin Temel, kalp krizi sonucu 56 yaşında hayatını kaybetti. Daha önce de kalp krizi geçirdiği ve kalbine stent takıldığı bilinen Temel, yaşama veda etti.

Ünlü oyuncu için İstanbul’da Refiye Soyak Camii'nde ikindi namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine ailesi, yakınları ve sanat camiasından arkadaşları katıldı. Taziyeleri oğlu Oğul Temel ve ağabeyi Tuna Temel kabul etti. Törende sanatçı dostları Işıl Mete, Esma Hazal Kalaycı da hazır bulundu. Temel, kılınan cenaze namazının ardından Ihlamurkuyu Mezarlığı'na defnedildi.

TEKİN TEMEL KİMDİR?

Tekin Temel, 24 Haziran 1968'de Manisa'nın Akhisar ilçesinde doğdu. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olan Temel, 1995’ten bu yana televizyon, tiyatro ve sinema dünyasında birçok projede yer aldı.

En çok Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Fuat karakteri ve Afili Aşk dizisindeki Yekta Veziroğlu rolüyle tanınmaktadır. Ayrıca Meryem, Aşk ve Günah, Sevdaluk gibi yapımlarda da izleyici karşısına çıktı. Tiyatro sahnesinde ise Cimri ve Zaptiye gibi önemli eserlerde performans sergilemiştir.

Türkiye’nin sanat dünyasında önemli izler bırakan Tekin Temel, geride birçok başarılı eser ve anı bırakarak son yolculuğuna uğurlandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri