Teşkilat 81. Bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Teşkilat 81. Bölüm 2. fragmanı yayınlandı! İşte 81. Bölüm 2. fragmanı...

TEŞKİLAT 81. BÖLÜM 2. FRAGMANI

TEŞKİLAT 81. BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Ömer, Zehra'nın hala hayatta olduğuna kendini inandırıyor ve bu inançla Mostar'dan Blagay tekkesine gitti, Derviş Baba'nın yardımıyla Zehra'yı bulmak için çaba sarf ediyor. Bu süreçte elde ettiği bilgilerle Kosova'da Türkiye'ye ait barış gücü komutasının tehlikede olduğunu fark etti.

Bir saldırı sonucunda Balkan Devletleri Teşkilatı Başkanı şehit düştü. Ömer, Dışişleri Bakanlığı'nda görevli üst düzey diplomat olan Neslihan ile karşılaştı. Neslihan, şehit haberine üzüntüyle karşılık verirken, Ömer'in onu kurtaran kişi olduğunu öğrenmek için araştırmalara başladı.

Saldırının ardından Ömer, Zehra'nın öldüğü acı gerçeğiyle yüzleşti. Büyük bir hüznün etkisi altına giren Ömer, tekkeye çekilerek inzivaya çekildi. Neslihan, saldırının arkasındaki yapı olan "Şirket" hakkında bilgi edindi ve bu derin örgütle mücadele etmek için bir ekip kurma kararı aldı.

Neslihan, ekip liderliğini üstlenmeye karar verdi ve hızla çalışmalara başladı. Bu yeni ekibin başında Ömer Atmaca'nın olmasını istedi. Ömer, kendisine verilen görevle İstanbul'a döndü. Ailesi ve sevdikleri tarafından öldüğü sanılan Ömer, onlarla bir araya geldikten sonra farklı yeteneklere sahip vatanseverlerle yeni bir ekip kurdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri