Ticaret Bakanı Bolat: "15 Temmuz ruhunu yaşatmaya devam edeceğiz"

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Türkiye'nin 15 Temmuz gecesi yaşadığı hain darbe girişimine karşı gösterdiği direnişi vurguladı.

Sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, milletin tarihinin zorluklarla dolu olduğunu ancak her zaman bu zorlukların üstesinden gelerek ülkeyi daha güçlü yarınlara hazırladığını belirtti.

Bakan Bolat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliği ve milletin gösterdiği direniş ruhunun, darbe girişiminin başarısızlıkla sonuçlanmasında büyük rol oynadığını vurguladı. Devlet ve milletin el ele vererek Türkiye'nin geleceğini karanlığa sokmaya çalışan hain saldırıyı püskürttüğünü ifade etti.

Ayrıca, 15 Temmuz gecesi şehit olan tüm vatan evlatlarına Allah'tan rahmet dileyen Bolat, gazilere de şükranlarını sundu. Aziz vatan için canını feda eden kahraman asker, polis ve sivil şehitlere de Yüce Allah'tan gani rahmet temennisinde bulundu.

Son olarak, Türkiye'nin birliği ve bağımsızlığına yönelik her türlü tehdide karşı millet olarak daha güçlü bir şekilde ayakta duracaklarını ve 15 Temmuz ruhunu yaşatmaya devam edeceklerini vurgulayan Bakan Bolat, milletin geçmişten aldığı güçle geleceği inşa etmeye devam edeceğini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri