Tom ve Jerry filmi! Tom ve Jerry filminin konusu ne zaman, kim çekti, oyuncu kadrosunda kimler var?

Çocukluğumuzun çizgi filmi olan Tom ve Jerry filmi ile TV ekranlarında izleyicileri ile buluşmaya hazırlanıyor. Peki Tom ve Jerry filminin konusu ne? Tom ve Jerry filminin oyuncu kadrosunda kimler var? Tom ve Jerry filmi ne zaman çekildi? İşte detaylar...

2021 yapımı Tom ve Jerry filmi, televizyonda izleyicilerle buluşuyor. Bu film, 1992 yapımı "Tom ve Jerry: Film"den sonra karakterlere dayanan ikinci sinema filmidir. Yönetmenliğini Tim Story'nin üstlendiği filmin senaryosu Kevin Costello tarafından yazılmıştır.

TOM VE JERRY FİLMİNİN KONUSU

Tom ve Jerry’nin bu hikayesinde, genç bir kadın olan Kayla, Jerry’nin hain planlarını engellemek için Tom ile iş birliği yapıyor. Kayla, Posh Otel'deki yeni işine büyük bir hevesle başlar ve kendini kanıtlamak için her şeyi göze alır.

Otel, büyük bir düğün organizasyonuna ev sahipliği yapmaya hazırlanmaktadır. Ancak, otelin huzurunu bozmak için sabırsızlanan sinir bozucu fare Jerry, düğünü mahvetmeye kararlıdır. Kayla, işini güvence altına almak ve düğünün sorunsuz geçmesini sağlamak için Jerry’yi etkisiz hale getirmenin yollarını aramaya başlar. Bu zorlu görevde ona yardımcı olacak kişi ise sokak kedisi Tom’dur.

Patronunun onu işten atmasını engellemek isteyen Kayla, Tom ile birlikte çalışarak Jerry’yi durdurmanın yollarını bulmalıdır. Kayla, Tom ve Jerry arasındaki bu beklenmedik iş birliği, düğünün sorunsuz gerçekleşmesi için gereken her şeyi yapmaya hazırdır.

TOM VE JERRY FİLMİNİN OYUNCU KADROSU

Chloë Grace Moretz, Royal Gate Hotel’in genç ve tecrübesiz düğün planlayıcısı Kayla Judith Forester karakterini canlandırıyor.

Michael Peña, Royal Gate Hotel’in kötü niyetli genel müdür yardımcısı ve Kayla ile Tom’un patronu Terence Mendoza rolünde karşımıza çıkıyor.

Colin Jost, Royal Gate Hotel’de düzenlenecek düğünün damadı ve Spike’ın sahibi Ben olarak rol alıyor.

Rob Delaney, Royal Gate Hotel’in zengin, arkadaş canlısı genel müdürü ve otelin sahibi Bay Henry Dubros karakterini oynuyor.

Pallavi Sharda, Royal Gate Hotel’deki düğünün gelini ve Toots’un sahibi Preeta Mehta rolünde.

Jordan Bolger, Royal Gate Hotel’in barmeni Cameron karakterini canlandırıyor.

Patsy Ferran, Royal Gate Hotel’in sosyal becerileri zayıf zil görevlisi Joy rolünde.

Ken Jeong, farelerden nefret eden ve Royal Gate Hotel’in şefi ve fırıncısı Şef Jackie olarak karşımıza çıkıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri