TÜİK 14 uzman yardımcısı alımı yapacak

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere 14 uzman yardımcısı alımı gerçekleştirecek.

Kurumun Resmi Gazete’de yayımlanan duyurusuna göre, bu pozisyon için gerekli şartları taşıyan ve belirli üniversite bölümlerinden mezun olan adaylar, başvurularını e-Devlet üzerinden yapabilecekler.

Başvuru süreci bugünden itibaren başlamış olup, 18 Ekim'e kadar devam edecek. Adaylar, "Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım" hizmeti veya "Kariyer Kapısı" internet sitesi (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden başvurularını iletebilecekler.

Giriş sınavına katılmaya hak kazanan adayların listesi ile sözlü sınavın yeri ve tarihi, TÜİK’in resmi internet sitesinde (www.tuik.gov.tr) yayımlanacak. Ayrıca, adaylar sınav detaylarına, Kariyer Kapısı platformunda yer alan "Sınavlarım/Mülakatlarım" menüsünden ulaşabilecekler.

TÜİK uzman yardımcılığı pozisyonu, kamu istihdamında önemli bir adım olarak nitelendiriliyor ve adaylara TÜİK uzmanı olarak kariyer yapma imkanı sunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri