Turist otobüsü takla attı: Onlarca yaralı var!

Nevşehir’in Acıgöl ilçesinde, turistleri taşıyan bir minibüsün takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında toplam 18 kişi yaralandı. Kazanın, yağışlı havanın etkisiyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu gerçekleştiği bildirildi.

Olay, Acıgöl ilçesindeki OSB kavşağı yakınlarında gerçekleşti. Aydın Er E. yönetimindeki 07 NEJ 84 plakalı Volkswagen marka minibüs, ani bir şekilde takla attı. Araçta bulunan 2 şoför, 1 rehber ve 15 yabancı turist olmak üzere toplamda 18 kişi yaralandı.

HIZLA MÜDAHALE EDİLDİ

Kazanın ardından bölgeye çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri alarak kaza yerini kontrol altına aldı. Yaralılar, ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

TURİSTLERİN DURUMU

Yaralıların sağlık durumunun genel olarak stabil olduğu öğrenilirken, turistlerin Kapadokya bölgesini gezdikten sonra Antalya’ya geri dönmeyi planladıkları kaydedildi. Kazanın ardından, turistlerin sağlık durumları ve tedavi süreçleri yakından takip ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri