TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Alemdar'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı!

TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Eyüp Alemdar, "30 Ağustos Zafer Bayramı, bağımsızlık ve özgürlüğümüzün simgesi, milletimizin azim ve kararlılığının en büyük göstergesidir." dedi.

TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Eyüp Alemdar, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, kazanılan şanlı zaferin birlik ve beraberlik ruhunun en güzel örneği olduğunu ifade ederek, Türk milletinin bu zaferle her türlü zorluğun üstesinden gelebileceğini tüm dünyaya gösterdiğini vurguladı.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın bağımsızlık ve özgürlüğün simgesi, milletin azim ve kararlılığının en büyük göstergesi olduğunu söyleyen Alemdar, şu ifadeleri kullandı:

"Bizler, bu tarihi zaferin mirasçıları olarak, bağımsızlık ruhunu ve milletimize olan inancımızı her daim diri tutmalı, ülkemizi her alanda daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışmalıyız. Cumhuriyetimizin temellerini atan bu büyük zaferin yıl dönümünde, milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlarken, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle, minnetle anıyorum."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri