Türkiye genelinde nokta operasyon: 99 şüpheli yakalandı! | 'GÜRZ-4'

Son üç gündür Türkiye genelinde gerçekleştirilen geniş çaplı "GÜRZ-4" operasyonları kapsamında, DEAŞ terör örgütüne yönelik yapılan baskınlarda 99 şüpheli yakalandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinasyonunda yürütülen operasyonlar, 26 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.

OPERASYONLARIN KAPSAMI

Elazığ, İstanbul, Kırşehir, Kırıkkale, Kayseri, Manisa, Gaziantep, Adana, Ankara, Bingöl, Bursa, Çankırı, Eskişehir, Hatay, İzmir, Kahramanmaraş, Kilis, Kocaeli, Konya, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Sakarya, Samsun ve Yalova'da düzenlenen operasyonlar, DEAŞ terör örgütüne yönelik kapsamlı bir mücadele olarak dikkat çekti. İl Emniyet Müdürlükleri tarafından yürütülen bu operasyonlar, terör örgütünün ülke genelindeki etkisini azaltmayı ve teröristleri adalet önüne getirmeyi hedefliyor.

İÇİŞLERİ BAKANI YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonlarla ilgili yaptığı açıklamada, teröristlere karşı kararlı bir mücadele sürdürüleceğini vurguladı. Bakan Yerlikaya, "Teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Tek bir hedefimiz var; son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar sizlerin duası ve desteği ile durmadan, duraksamadan mücadele etmek. Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri