Türkiye'den ilk kar görüntüleri

Havaların iyiden iyiye soğuması ile birlikte Türkiye'nin farklı noktalarından kar yağışı haberleri geldi. Kameralara yansıyan kar görüntüleri ise adeta kartpostallara benzetildi.

HAZIRLAYAN: CANSU BALOĞLU

Türkiye'de kış mevsiminin doğrudan hissedildiği bu günlerde yurdun çeşitli illerinde kar yağışının başladığı öğrenildi. Beyaza bürünen Erzurum, Ardahan, Kars, Rize gibi illerde eşsiz görüntüler ortaya çıktı. Vatandaşlar tarafından çekilen fotoğraflar kışın güzel yüzünü gözler önüne serdi.

RİZE'DE HER YER BEMBEYAZ

Rize'de etkili olan kar yağışı şehirde birçok yere ulaşımı güçleştirdi, ancak kentin yüksek kesimlerinden çekilen fotoğraflar adeta kartpostalları andırdı. Yoğun sisin ve kar yağışının görüntülendiği Rize yaylalarında, ormanlık alanlardan gelen muhteşem görüntüler görenleri kendisine hayran bıraktı.

KARS'TAN GÖZ KAMAŞTIRAN GÖRÜNTÜLER

Kar yağışının güzel yüzü Kars'ta da dronla ve çekilen fotoğraflarla görüntülendi. Sarıkamış ve Digor ilçesinde yağan kar sonrasında vatandaşların çektiği fotoğraflar yüzleri gülümsetti. Kar yağışının soğuk ve zor yanları bu görüntülerle bir nebze olsun hafifledi.

​​​​​​​

​​​​​​​

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri