Türkiye'nin konuştuğu kazada telefonları kim aldı? Annesi ile birlikte kaçan T.C.’nin arkadaşları konuştu!

Eyüpsultan'da meydana gelen ve bir kişinin ölümüyle sonuçlanan kaza olayında, 17 yaşındaki sürücü T.C'nin arkadaşları emniyette verdikleri ifadelerle o gece yaşananları anlattı.

17 yaşındaki Alp K. ifadesinde, kazanın yaşandığı geceyi detaylı bir şekilde anlattı. Olayın başlangıcında, T.C.'nin lüks aracıyla kendilerini evlerinden aldığını ve ardından birkaç arkadaşlarını daha topladıklarını belirtti. Toplamda 7 kişi olduktan sonra Göktürk'te araçlarla turladıklarını ve ardından Bahçeköy orman yoluna girdiklerini ifade etti.

Kaza anında araçlarının ATV'lere çarptığını ve ardından yamaca doğru çıktığını aktaran Alp K., kazadan sonra diğer arkadaşlarıyla birlikte araçtan inerek yaralıları kontrol etmeye çalıştıklarını ve ambulans çağırdıklarını dile getirdi. T.C'nin özel şoförüyle annesini arayarak kaza haberini verdiğini belirten Alp K., daha sonra T.C'nin annesi ve bir kadının olay yerine gelerek T.C'yi ve diğer bir arkadaşlarını alarak bölgeden uzaklaştıklarını söyledi.

Diğer bir arkadaşları Zekai Hakkı D. ise olay günü arkadaşı Demir Ö.'nün evine kalmaya gittiğini ve akşam T.C.'nin kendisiyle görüşmek için Demir Ö.'yü aradığını dile getirdi. Daha sonra Demir Ö.'nün babasının aracına binerek T.C'nin evinin önüne gittiklerini belirten Zekai Hakkı D., kaza anında yaşadıklarını ve sonrasındaki olayları anlattı.

TELEFONU ALAN KİM?

Zekai Hakkı D., kaza sonrasında yaralıları kontrol etmeye çalıştıklarını ve yolun kenarında yaralılar olduğunu gördüklerini ifade etti. Ayrıca, kazanın ardından T.C'nin annesi ve bir başka kadının olay yerine gelerek T.C'yi ve diğer bir arkadaşlarını alıp bölgeden uzaklaştıklarını belirtti.

Olayın ardından telefonun Zekai Hakkı D.'ye ait olduğunu belirten Alp K., daha sonra telefonun T.C'nin annesi tarafından alındığını ifade etti.

Zekai Hakkı D., ifadesini şöyle sürdürdü:

''O esnada Kerem taksiye bindi. Olay yerine gideceğini düşünerek telefonu Kerem'e verdim. Kerem böyle bir sorumluluğu taşıyamayacağını söyleyerek, telefonu site girişindeki duvarın üzerine bıraktı. Daha sonra güvenlik görevlisi gelerek telefonu aldı. Ardından veliler de sitenin önüne geldi ve bizi uzaklaştırdı. T.C.'nin annesi, 'Sahibine vereceğim' diyerek telefonu güvenlik görevlisinden almak istedi. Görevli de telefonu Timur'un annesine verdi. Ardından T.C'nin annesi sitenin önünden ayrıldı.''

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri