Uğur Dündar'dan Tayyip Erdoğan'a destek açıklaması!

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik tehditkar açıklamaları, Türkiye'de büyük tepki topladı. Bu tepkilere Gazeteci Uğur Dündar da katılarak sert bir yanıt verdi.

İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan ve tehdit içeren paylaşımı, Türkiye'de infial yarattı.

Uğur Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Katz'ın bu küstah ifadelerine sert tepki gösterdi. Dündar, “Bak, daha önce de denediniz ama geldiğiniz gibi gittiniz. Siz kadın, çocuk, yaşlı, masum sivil demeden soykırım yapacaksınız, sonra da bunlar hiç yaşanmamış gibi Erdoğan’ı tehdit edeceksiniz! Hadi oradan, geleceğiniz varsa göreceğiniz de var.” ifadelerini kullandı.

DÜNDAR'IN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI

Uğur Dündar, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik “Saddam” tehdidini kınayarak şu sözlere yer verdi:

"İsrail Dışişleri Bakanı, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a ‘Saddam’ tehdidinde bulunmuş. Yani demek istiyor ki; 'Biz emperyalizmin tüm gücüyle gelir, ülkene ve sana Saddam'ın akıbetini yaşatırız!' Bu hadsize demem o ki; 'Bak, daha önce de denediniz ama geldiğiniz gibi gittiniz. Siz kadın, çocuk, yaşlı, masum sivil demeden soykırım yapacaksınız, sonra da bunlar hiç yaşanmamış gibi Erdoğan’ı tehdit edeceksiniz! Biz bağımsız gazeteciler Erdoğan’ı içeride çok sert eleştiririz ama koskoca Türkiye Cumhurbaşkanı’nı tehdide yeltendiğinizde 'Hadi oradan, geleceğiniz varsa göreceğiniz de var!' deriz. Sen kim, Türkiye Cumhurbaşkanı'nı tehdit etmek kim! Hadi oradan!..'"

NE OLMUŞTU?

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Karabağ ve Libya'daki askeri operasyonlara atıfta bulunarak yaptığı açıklamaların ardından sosyal medya hesabı X üzerinden Erdoğan'ı tehdit etmişti. Katz, Erdoğan'ı "Saddam Hüseyin'in izinden gitmekle" suçlayarak, Türkiye Cumhurbaşkanı'nın İsrail'e saldırmayı planladığını öne sürmüştü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri