Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'dan Instagram açılıyor mu sorusuna cevap: "Bugün bir ilerleme olacağını..."

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, BTK tarafından erişimi engellenen Instagram hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Uraloğlu, "Tam istediğimiz sonucu almış değiliz, takip ediyoruz, aktif olarak görüşüyoruz. Bugün bir ilerleme olacağını düşünmüyoruz" şeklinde açıklamada bulundu.

INSTAGRAM, 2 AĞUSTOS'TAN BU YANA KAPALI

Instagram, 2 Ağustos 2024 tarihinde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından erişim engeline tabi tutulmuştu. Bakan Uraloğlu, önceki açıklamasında, "Kanunumuza uymayan taraflar yerine getirdikleri zaman biz de gerekli işlemi yaparak, bu erişim yasağını kaldırmış olacağız" demişti.

Bu açıklamalar, erişim engeli konusunda yürütülen sürecin devam ettiğini ve çözüm için çalışmaların sürdüğünü göstermektedir. Bakanlık yetkilileri, konuyla ilgili gelişmeleri takip etmeye ve gerekli adımları atmaya devam edeceklerini belirtti. Sosyal medyada ise Instagram'ın kapatılmasına yönelik eleştiriler her geçen saat daha da artıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri