Uludağ'da insan seli yaşandı

Türkiye'nin önemli kayak ve kış turizmi merkezlerinden Uludağ'da hafta sonları pistlerde yoğunluk yaşanıyor. Günübirlik ziyaretçiler, Oteller Bölgesi'nde kayak, kızak ve snowboard yapanlarla dolup taşıyor.

Uludağ'da güneşli hava nedeniyle otellerde konaklayan tatilciler ve günübirlik ziyaretçiler, teleski ve telesiyejlerde uzun kuyruklar oluşturuyor. Binlerce kişinin Uludağ'a akın ettiği bu dönemde, ilginç bir şekilde poşetle kayanlar da görüldü.

VATANDAŞLARDAN ULUDAĞ'A YOĞUN İLGİ

Ömer Faruk Beyhan, İstanbul'dan gelerek Uludağ'ı sıkça ziyaret ettiğini ve bugün hava güzel olduğu için 4 arkadaşıyla birlikte geldiklerini belirtti.

Tuzla Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Cemal Ali Kuşan ise 33 kişilik bir grupla Uludağ'a geldiklerini ve bölgeyi çok beğendiklerini ifade etti. Kuşan, otellerine geçeceklerini ve teleferiğe bindiklerini söyledi.

Fotoğrafçı Mine Kaya ise Uludağ'ın sezonun açıldığını ve güneşli havanın etkisiyle vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini vurguladı. Bursa Meteoroloji Müdürlüğü verilerine göre bölgede hava sıcaklığının en düşük sıfırın altında 14, en yüksek sıfırın altında 7 derece ölçüldüğü ve kar kalınlığının 30 santimetreye ulaştığı belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri