Ümraniye'de kız kardeşi sınıfta kaldığı için öğretmeni darp eden şahıs tutuklandı

Ümraniye'de, kız kardeşinin sınıfta kalması nedeniyle okul idaresiyle görüşmeye giden İbrahim D., öğretmeni darp etmesi sonucu tutuklandı.

Olay, 30 Ağustos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gerçekleşti. İbrahim D., öğretmenler odasında Vedat K. ve Orhan B. isimli öğretmenlerle tartışmaya başladı ve Vedat K.'ye yumruk atarak darp etti. Olayın ardından Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Gözaltına alınan İbrahim D., emniyetteki işlemlerinin ardından Anadolu Adalet Sarayı'na sevk edildi. Zanlı, ‘Kişinin yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle kasten yaralama’ suçundan tutuklandı.

Hakimlik ifadesinde İbrahim D., pişman olduğunu ve tutuksuz yargılanmasını talep ederek, “Kız kardeşim eve morali bozuk döndü. Babam ve kız kardeşim okula gitmişlerdi. Okulda Vedat hocanın babama 'kızımın geleceği ile oynuyorsunuz' dediği ve üzerine yürüdüğü söylenmişti.

Sinirle öğretmenler odasına gittim ve Vedat hocayı sordum. Kalabalıklaştığında 'sinirliyim, konuşmaya geldim' dedim. Hoca elini göğsüme koyup 'ulan' dedi. O sinirle 1 kez yumruk attım” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri