Ünlü Gazeteci Buket Aydın, birlikte olmak istediği erkek tercihini açıkladı

Son dönemde medya gündemini sık sık meşgul eden televizyon sunucusu Buket Aydın, bu sefer ilişkiler ve ilişkilerdeki erkek tercihleri hakkında yaptığı çıkışla dikkat çekti.

Gazeteci Buket Aydın, son dönemde gündeme dair konuşmaların dışında sosyal hayat ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yapıyor. Sık sık söyledikleri ile tepki çeken ve gündem olan Aydın, kadın-erkek ilişkileri konusundaki düşüncelerini açıklarken, ekonomik durumu kötü olan biriyle birlikte olamayacağını belirtti. "Davul bile dengi dengine" diyen Aydın, bulunulan ortamda hesabın erkeğe ait olması gerektiğini savundu.

Buket Aydın, yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: "Ben hesap ödemem. Beni yemeğe çıkaran bir zahmet hesabı ödeyecek. Bir yemek ısmarlayamıyorsan benimle yemeğe çıkmayacaksın."

"SEVGİLİM BENDEN HEDİYE DEĞİL ÇÖP BİLE GÖREMEZ"

Aydın, aynı zamanda erkek arkadaşı, sevgilisi veya kocasıyla yaşadığı deneyimleri de paylaştı. "Hayatım boyunca erkek arkadaşım, sevgilim, kocam her neyse doğum günü hariç benden çöp bir hediye bile göremez. Doğum günüdür, yılbaşıdır alınması gerekir tabi ki alırım ama onun haricinde yapılan her şey de çok yanlış buluyorum." şeklinde konuşan Aydın, bu tutumuyla dikkatleri üzerine çekti.

Bu son açıklamalar üzerine ise Demirtaş, Aydın'ın parasız erkekle birlikte olmama ifadelerini alıntılayarak, "Link" ekledi ve kredi kartı başvurusu yapmış gibi gösterdi. Bu durum, ikili arasındaki polemikte yeni bir perde açılacağı yorumlarına neden oldu.

Özgür Demirtaş ile Buket Aydın arasında daha önce Aydın’ın ‘Patronumun kredi kartını kullanıyorum” açıklaması üzerinde atışma yaşanmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri