Ünlü güzellerin reklam gelirleri dudak uçuklattı! O isim 25 milyon TL kazanıyormuş!

Sinema ve dizi sektörünün popüler oyuncuları, reklam gelirleriyle gündemden düşmüyor. Özel hayatlarıyla sıkça magazin basınında yer bulan ünlü isimler, bu kez reklam anlaşmalarından kazandıkları yüksek rakamlarla dikkat çekti. Afra Saraçoğlu, Hande Erçel, Serenay Sarıkaya, Zeynep Bastık ve Demet Özdemir’in reklam gelirleri adeta dudak uçuklattı.

Hem sinema hem de dizi dünyasının gözde isimleri, reklam sektörüne de yön veriyor. Dizilerdeki başarılarıyla adlarından söz ettiren bu oyuncular, aldıkları reklam ücretleriyle de zirveyi zorluyor.

Son dönemde büyük ilgi gören 'Yalı Çapkını' dizisinde Seyran karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu, reklam anlaşmalarından 18 milyon TL kazandı.

Dizi performansıyla eleştirilerin odağında olsa da Hande Erçel, reklam anlaşmalarıyla yüzünü güldürüyor. Birçok ünlü markayla anlaşma yapan Erçel, reklamlardan 16 milyon TL kazanıyor.

Takvim Gazetesi’nden Doğan Savaş’ın haberine göre, kadın oyuncular arasında en yüksek kazanca sahip isim Demet Özdemir. Ünlü oyuncu, reklam anlaşmalarından 25 milyon TL gelir elde ederek zirvede yer alıyor.

Serenay Sarıkaya ise hem dizilerde hem de müzikallerde sergilediği başarılı performansların yanı sıra reklamlardan da büyük kazanç sağlıyor. 'Medcezir', 'Fi' ve 'Şahmaran' gibi projelerde yer alan Sarıkaya, reklam anlaşmalarından 20 milyon TL kazanıyor.

Müzik dünyasında ‘Uslanmıyor Bu’, ‘Ara’, ‘Dargın’ gibi hit parçalarla büyük çıkış yakalayan Zeynep Bastık da reklam dünyasında başarılı bir kariyere sahip. Bastık, reklam anlaşmalarından 20 milyon TL gelir elde ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri