Uşak'ta silahlı çatışma can aldı

Uşak'ta meydana gelen silahlı çatışma sonucunda bir kişi hayatını kaybederken bir kişi de yaralandı.

Olay, Uşak merkeze bağlı Elmalıdere Mahallesi Elmalı Sokak üzerinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, E.E. ve G.S. beyaz bir otomobille seyir halindeyken, Emrah Bozbey, B.D. ve H.B. adındaki üç kişi ile karşılaştılar. Daha önce aralarında husumet bulunduğu belirtilen taraflar arasında çatışma çıktı.

E.E. tüfekle Emrah Bozbey'e ateş etti, ancak Bozbey de tabancayla otomobile ateş ederek E.E.'yi yaraladı. Olayın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk incelemede Emrah Bozbey'in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralı E.E. ise G.S. tarafından kendi imkanlarıyla Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi önüne bırakıldı.

Polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulunduktan sonra Bozbey'in cenazesi Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Ayrıca, olaya karıştığı belirlenen B.D. ve H.B. gözaltına alınırken, hastaneden firar eden G.S. için de yakalama çalışması başlatıldığı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri