Üsküdar'daki kahvehane kavgasında 10 tutuklama

Üsküdar'daki bir kahvehanede meydana gelen ve üç kişinin ölümüne, beş kişinin yaralanmasına neden olan silahlı kavgaya ilişkin soruşturma devam ediyor.

Olayla ilgili olarak 12 şüpheli gözaltına alındı ve bunlardan 10'u tutuklandı.

Kavga, Ünalan Mahallesi Ayazma Caddesi Özcan Sokak'taki bir kahvehanede 23 Mayıs'ta gerçekleşti. Yaklaşık 40 kişinin bir araya geldiği olayda, silahlı kavganın ardından üç kişi hayatını kaybetti, beş kişi ise yaralandı. Olaya karıştığı ve silah kullandığı tespit edilen 12 şüpheli, Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemlerinin ardından Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na sevk edildi.

Şüphelilerin mahkemede ifadeleri alındıktan sonra 10'u tutuklanırken, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Kavga, henüz belirlenemeyen nedenlerle çıkmış ve aile büyüklerinin de katılımıyla büyümüştü. Olay sonrasında bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından hastanelere kaldırılan yaralılardan ikisinin durumunun ağır olduğu öğrenilmişti.

Soruşturma devam ederken, olaya karışan şüphelilerin tutuklanması ve adli sürecin başlamasıyla ilgili detaylar mahkeme kararları doğrultusunda şekilleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri