Üvey Anne dizisi bugün yayınlanacak mı? Üvey Anne dizisi bugün yok mu? Üvey Anne son bölüm ful izle

Üvey Anne dizisi bugün yayınlanacak mı? Üvey Anne dizisi bugün yok mu? Üvey Anne dizisi son bölüm ne zaman yayınlanacak? araştırılmaya başlandı. ATV'nin sevilen dizisi Üvey Anne, son bölüm ile heyecanları dorukta bıraktı.

Üvey Anne dizisi bugün yayınlanacak mı? Üvey Anne dizisi bugün yok mu? Üvey Anne dizisi son bölüm ne zaman yayınlanacak? araştırılmaya başlandı. ATV'nin sevilen dizisi Üvey Anne, son bölüm ile heyecanları dorukta bıraktı. Üvey Anne dizisi bugün yayınlanacak mı? merak ediliyor. Üvey Anne dizisinin bu haftaki konusu da merak ediliyor.

Üvey Anne dizisi bitti mi, bugün yayınlanacak mı? diye araştırılıyor. 26 Haziran Üvey Anne yeni bölüm yayınlanacak mı? İşte tüm merak edilenler...

ÜVEY ANNE SON BÖLÜM NELER OLDU?

Serap, Faruk'un malikanesine taşındığında 'neden' diye düşündü. 'Neden ben de bunların hepsine sahip olamayım?' diye hayal etti. Beyzadelerin konağına göre müstakil bir evde doğduğu için hayat ona bir mesafe koymuştu. Serap, bu mesafeyi kapatmak için çok çaba sarf etmişti ve şimdi yakından tanıdığı Faruk Gencer, bu açığı kapatmak için eşi bulunmaz bir fırsattı! Serap'ın hayalinde üç çocuklu bir adamla evlenmek yoktu, ancak bu sonraki bir meseleydi. Şimdi Serap, ölen eşine ve çocuklarına çok bağlı olan Faruk'un kalbini kazanmalı ve Serap Gencer olmalıydı. Ancak Serap, hesaba katmadığı engellerle karşılaştı. Faruk'un büyük kızı Nisan, kalp atışlarının mimarı Cem ve Efsun'un yakın arkadaşı İpek, Serap'ın planlarını altüst edebileceklerdi.

ÜVEY ANNE DİZİSİ BUGÜN YAYINLANACAK MI?

Üvey Anne dizisi bu akşam ATV'nin yayın akışında yer almamaktadır. Bayram haftası sebebiyle ekranlarda yer almayacak Üvey Anne, gelecek hafta 2.bölümüyle seyircisiyle buluşacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri