Vergi affı başvurusunda son gün ne zaman? Vergi borcu yapılandırma başvuru nasıl yapılır? İşte detaylar...

Vergi affı borç yapılandırması vatandaşlar arasında gündem oldu. Vergi affı borç yapılandırması hakkında vatandaşlar şu soruları soruyor Vergi affı başvurusunda son gün ne zaman? Vergi borcu yapılandırma başvuru nasıl yapılır, son gün, son tarih ne zaman?

Vergi affı borç yapılandırma başvurusu vatandaşların merak etmesiyle araştırılmaya devam ediyor. Vatandaşlar Cumhurbaşkanı kararıyla 31 Mayıs olarak duyurulan vergi affı borç yapılandırmasını araştırıyor. Vergi affı başvurusunda son gün ne zaman? Vergi borcu yapılandırma başvuru nasıl yapılır, son gün, son tarih ne zaman? İşte cevaplar...

VERGİ AFFI BAŞVURUSUNDA SON GÜN NE ZAMAN?

Başvuru son tarihi 30 Haziran'a uzatılmış ve ilk taksit ödemeleri 31 Temmuz'a kadar yapılabilecektir. Ancak, 30 Haziran 2023 tarihinde bir tatil gününe denk geldiği için, vergi affı borç yapılandırma başvuruları son tarih olarak 3 Temmuz'a kadar uzatıldı.

VERGİ AFFI BAŞVURUSUNDA SON GÜN NE ZAMAN? VERGİ BORCU YAPILANDIRMA BAŞVURU NASIL YAPILIR, SON GÜN, SON TARİH NE ZAMAN?

Başvuru tarihi daha önce uzatılmıştı, yeniden uzatılıp uzatılmayacağı merak edilen vergi borcu yapılandırma başvuruları devam ediyor. Bayram vesilesiyle 3 Temmuz tarihi gün sonuna kadar başvuru yapılabilecek. Bu yapılandırma programı, Gelir Vergisi, Kurumlar Vergisi, KDV, MTV, ÖTV, tüm idari para cezaları, KYK borçları ve Hazine alacaklarını kapsayan vergi borçlarını kapsamaktadır. Vergi borçlarının ödemeleri, internet sitesi üzerinden veya vergi dairelerinden gerçekleştirilebilmektedir.

VERGİ AFFI BAŞVURUSUNDA SON GÜN NE ZAMAN? VERGİ BORCU YAPILANDIRMA BAŞVURU NASIL YAPILIR, SON GÜN, SON TARİH NE ZAMAN?

Vergi affı borç yapılandırma başvuruları, başvuru son tarihi 30 Haziran'dan 3 Temmuz'a kadar uzatılmıştır. İlk taksit ödemeleri ise 31 Temmuz'a kadar yapılabilecektir. 30 Haziran 2023 tarihinde bir tatil gününe denk geldiği için bu değişiklik yapılmıştır. Vergi borçlarıyla ilgili yapılandırma başvuruları için son tarihin 3 Temmuz olduğunu hatırlatmakta fayda vardır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri