Yağmur Ün kimdir? Yağmur Ün kaç yaşında? Yağmur Ün neden gündemde?

Yağmur Ün kimdir? Yağmur Ün kaç yaşında? Yağmur Ün neden gündemde? İşte Yağmur Ün hakkında merak edilen detaylar haberimizde...

Yağmur Ün kimdir? Yağmur Ün kaç yaşında? Yağmur Ün neden gündemde? İşte Yağmur Ün hakkında merak edilen detaylar:

Yağmur Ün, 4 Kasım 1995 tarihinde İstanbul'da doğan genç bir oyuncudur. Kariyerine oldukça küçük yaşlarda başlamış ve birçok projede yer almıştır. İlk kez 1999 yılında "Fanatik" adlı dizide oyunculuk yaparak televizyon dünyasına adım atmıştır.

2011-2013 yılları arasında yayınlanan "Alemin Kıralı" dizisinde canlandırdığı Ahsen karakteriyle geniş kitleler tarafından tanınmış ve oyunculuk yeteneğiyle beğeni toplamıştır. Ayrıca oyunculuk kariyerinin yanı sıra seslendirme çalışmaları da yapmaktadır.

Yağmur Ün, 2022 yılında "Soygun Oyunu: Büyük Vurgun" filmiyle sinema dünyasındaki kariyerine de önemli bir adım atmıştır.

Son zamanlarda gündeme gelmesinin nedeni, 2022 yılında evlendiği Doktor Doğaç Ergezen ile geçirdiği boşanma sürecidir. İkinci bir duruşma sonucunda anlaşmalı olarak boşanan çift, kızları Su Diana'nın velayeti konusunda anlaşmış ve velayet Su Diana'nın annesi Yağmur Ün'e verilmiştir.

Yağmur Ün hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler için detaylı kaynaklara başvurmanız önerilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri