Yakınlarıyla tartıştı, bir kişiyi öldürdü, üç kişiyi yaraladı

Kastamonu'da, bir apartmanda yakınlarıyla yaşanan bir tartışma sonucunda bir kişi etrafa rastgele ateş açtı.

Apartmanda yaşanan gürültü nedeniyle merak eden bazı kişiler, kapıya çıkarak ne olduğunu anlamaya çalıştılar ancak silahtan çıkan saçmalarla karşılaştılar. Bu trajik olayda bir kişi hayatını kaybederken, üç kişi de yaralandı.

Olay, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki bir apartmanda meydana geldi. İsmi belirlenemeyen bir kişi ile yakınları arasında başlayan tartışma, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Apartman içinde yaşanan gürültüyü duyan Seyfettin Horoz (61) ve D.A. (27) ile ismi tespit edilemeyen iki kişi, ne olduğunu anlamak için kapıya çıktılar. Ancak, bu sırada şahıs tarafından rastgele ateş açılması sonucu yaralandılar. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerince Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Özel Kastamonu Anadolu Hastanesine sevk edildi. Ancak, Seyfettin Horoz yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından polis ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışmalara başladı ve bir şüpheli gözaltına alındı. Olayla ilgili detaylı inceleme ve soruşturma devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri