Yaşlı ve engelli vatandaşlar dikkat: Aylıklar hesaplara yattı!

Yaşlı ve engellilerin bir süredir beklediği maaşlar hesaplara yattı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 3,2 milyar TL paranın yaşlı ve engellilerin hesaplarına yatırıldığını açıkladı.

Yaşlı ve engelli maaşlarında sevindiren haber geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaşlı ve engellilere müjdeyi verdi.

Toplamda 3,2 milyar TL tutarında para, yaşlı ve engellilerin hesaplarına yatırıldı. Bakan Göktaş, yaşlı aylığı olarak 1,8 milyar TL, engelli aylığı olarak 1,4 milyar TL parayı hak sahiplerinin hesaplarına yatırdıklarını belirtti.

Engelli ve yaşlı vatandaşların toplum hayatına tam ve etkin şekilde katılmalarının öneminden bahseden Bakan Göktaş, bu vatandaşlara yönelik düzenli ve kapsayıcı sosyal yardım programları hayata geçireceklerini aktardı. Göktaş, eğitim, ekonomi, sağlık başta olmak üzere hayatın her alanında vatandaşların yanında olduklarını söyledi. Bu ay toplamda 3,2 milyar TL'yi hak sahiplerine yatırdıklarını söyleyen Göktaş, engelli ve yaşlı vatandaşların her zaman yanında olduklarını aktardı...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri