Yavuz Ağıralioğlu'na slogan eleştirisi

İYİ Parti'den istifa ederek yeni bir parti kurma çalışması başlatan Yavuz Ağıralioğlu, 28 Ekim'e randevu verdi. Ağıralioğlu'nun sosyal medyadaki paylaşımının ardından Memleket Partisi ile aynı sloganı kullandığı eleştirileri ise art arda paylaşıldı.

27. Dönem İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, yeni parti kurma çalışmasını tamamladı. Sosyal medya hesabı X üzerinden 28 Ekim'i işaret ederek kamuoyuna randevu veren Ağıralioğlu, 3A sloganını kullandı. Ağıralioğlu'nun "Akıl, Ahlâk ve Adalet” sloganına itirazlar ise art arda geldi.

Sosyal medya paylaşımında "Akıl, Ahlâk ve Adalet ile memleket ve millet mücadelesi verecek Liyakatli Şöhretsizler’in buluşmasına ev sahibi olarak bekleniyorsunuz!" çağrısı yapan Yavuz Ağıralioğlu'na birçok kullanıcı eleştiri yorumunda bulundu. Sosyal medyadaki paylaşımın altına yorum yazan kullanıcılar, "Kutlarım Yavuz Bey, sloganınız çok özgün olmuş. Slogan çalıyor ama ahlak diyor. Akıl ahlak adalet (3A) Memleket Partisi'nin sloganıydı. Yanlış olmuş." şeklinde eleştiriler sıraladı. Daha önce Memleket Partisi tarafından "3A: Akıl, adalet ve ahlak" sloganı kullanılmıştı.

DESTEK MESAJLARI DA GELDİ

Yavuz Ağıralioğlu'nun siyasi hareketine destek veren sosyal medya kullanıcıları ise "Akıl, Ahlâk ve Adalet davasında Liyakatli Şöhretsizler ile buluşmak için ben de orada olacağım! Mücadelemiz memleket ve millet içindir."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri