Yeni yılın ilk bebekleri dünyaya gözlerini açtı!

Türkiye'nin farklı illerinde yeni yılın ilk bebekleri dünyaya geldi. 2024'ün ilk bebekleri yeni yılda heyecanla karşılandı.

Ankara'da yılın ilk bebekleri, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'nde dünyaya geldi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yeni yılın ilk bebeklerini ziyaret etti. Anne Aslı Deveci'nin sağlık durumu hakkında bilgi alan Göktaş, 'Beril Ece' bebeği kucağına alarak yakından ilgilendi. Bakan Göktaş, daha sonra normal doğumla dünyaya gelen 3 kilo 350 gram ağırlığındaki kız bebek 'Hatice Kübra'nın annesi Zeynep Cömert'i de ziyaret etti.

Bingöl'de, 2024 yılının ilk bebeği, Gülsüm ve Ömer Arslan çiftinin Bingöl Kadın Doğum ve Çocukları Hastalıkları Hastanesi'nde saat 00.00'da doğan 2 kilo 670 gram ağırlığındaki kızlarına 'Hatice' ismi verildi.

​​​​​​​​​​​​​​

Malatya'da yeni yılın ilk bebeği ise 2 kilo 950 gram ağırlığıyla dünyaya geldi, anne Sıla Gökçe, bebeğin ismini henüz belirlemediklerini söyledi.

​​​​​​​

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde de 2024'ün ilk bebeği, Havva ve İbrahim Çalka çiftinin çocuğu olarak saat 00.09'da 3 kilo 80 gram ağırlığında doğdu ve 'Muhammed Hüseyin' ismi verildi.

​​​​​​​

Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, 2024 yılının ilk bebeği Ayşe ve Emrah Çelik çiftinin kızları olarak saat 00.00'da doğdu. Bebeğe 'Masal' ismi verildi.

​​​​​​​

Hatay'ın depremlerden etkilenen merkezinde, 2 ayda tamamlanıp hizmete açılan Defne Devlet Hastanesi'nde ise yeni yılın ilk bebeği dünyaya geldi. Fethiye ve Adem Tek çiftinin 3 kilo 300 gram ağırlığındaki oğluna 'Muhammet Talha' adı verildi.

​​​​​​​

Elazığ'da ise 2024 yılının ilk bebekleri Belgin ve Emre Erol çiftinin ikinci çocuğu olarak dünyaya geldi. Bebeğe 'Doğu' ismi verildi ve ağırlığı 2 kilo 750 gram oldu.

​​​​​​​

Ümmü Gülsüm ve Durukan Yağdıran çiftinin ikinci çocuğu 'Asilhan' 4 kilo 100 gram ağırlığında doğdu. Kayseri'de yeni yılın ilk bebeği, Kayseri Şehir Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Polikliniği'nde saat 00.02'de dünyaya gelen 3 kilo 300 gram ağırlığındaki kız bebeğe 'Ceylin' ismi verildi.

​​​​​​​

Gaziantep'te yılın ilk bebeği, Cemal ve Fatma Yıldız çiftinin Gaziantep Şehir Hastanesi'nde dünyaya gelen 'Mustafa' adlı bebek oldu.

​​​​​​​

Şanlıurfa'da 2024 yılının ilk bebeği, Derya ve Abdurrezak Öden çiftinin ilk çocuğu 'Fevzi' oldu.

​​​​​​​

Kahramanmaraş'ta ise yılın ilk bebeği, Necip Fazıl Şehir Hastanesi Kadın Doğum Ek Hizmet Binası doğum servisinde saat 00.00'da dünyaya geldi.

​​​​​​​

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri